AppleFanok

AppleFanok

Az Apple sem a régi....

2018. február 18. - Almás csávó

Miért mondom azt hogy az Apple sem a régi? Hát azért mert mostanában egyre több hiba van az IOS-ben amik eléggé idegesítőek főleg hogy minden apró hiba miatt már alapból a Hard Resetet használom hátha az megoldja,ez általában így is szokott lenni.
Nézzük is sorban:

  1. Tárhely: Az iPhone 10 nem olcsó és két tárhely opció van, 64GB és 256GB ez azért okozhat gondot mert a 4K60FPS az zabálja a tárhelyet főleg ha a telefonon vannak keményebb játékok pl GRID,F1 2016,Real Racing 3,NFS
  2. iCloud: Egy baromi jó dolog volt illetve az is lenne,ha működne úgy ahogy kell a képek nem 10 perc után jelennének meg hanem egyből.
  3. Üzenetek: Az IOS 11 óta ha üzeneteket írok vagy kapok (iMessage) akkor össze vissza,más sorrendben jelennek meg. Ezalatt azt értem hogy pl. Szia ráérsz? a válasz Igen és előbb jelenik meg a válasz aztán a kérdés.
  4. Rendszer felhasználás, itt inkább a régi cikkünkre hivatkozok amin a rendszer több mint 40GB
  5. USB C szabvány: A MacBook megkapta az USB C-t ami egy jó dolog lenne csak hogy az iPhone 10-hez sem kapsz olyan kábelt amit abba bele tudsz tenni,ráadásul a MacBook Pro modellekben ebből 4db van és nincs: SD-kártya olvasó és hagyományos USB. Mi van az új MacBook modellekben? USB C és Jack, mi nincs az iPhone modelleken ? USB C lightning kábel és Jack ( oké kapsz egy lightning-jack átalakítót de USB C szabványos kábelt nem kapsz gyárilag ) és ami nekem kicsit fáj az hogy az Alma logó nem világít.
  6. Nem lehet olyat hogy nem frissítem az okosórát, erre a kép a legjobb példa hogy ha nem frisítem az órát a WatchOS4-re akkor megszűnik a kapcsolat és minden adat törlődik az óráról.

A bejegyzés trackback címe:

https://applefanok.blog.hu/api/trackback/id/tr613679136

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása