AppleFanok

AppleFanok

Lightning - jack átalakító - nem épp a legjobb #Tippek nemtudommennyi

2019. március 09. - fdomii

Régebben talán kettő cikket is írtam a lightning kábelek átkáról és arról, hogy azok milyen minőségűek, de erről a témáról lesz később egy boncolgatósabb poszt is. 

De most vágjunk bele a mai témába! Ugye iPhone 7 felett már nincs a telefonokban jack csatlakozó így vagy a dobozban van ilyen átalakító (iP 10-ig) majd utána 3.000 Ft-ba kerül. És ugye ha azt mondom, hogy ennek a kábelnek a vastagsága egyenlő a lightning vastagságával akkor senki nem fog meglepődni ?! Na és a legtöbb füllhallgató (már ami nem Apple-ös) nagy átlagban vastagabb mint az előbb említett kábelek átmérője... Na és velem is ez a helyzet. A füllhallgatóm kábele kb. 2X akkora, mint az átalakító kábele, és emiatt mindig attól félek, hogy az egyik pillanatban csak úgy random el fog szakadni. Ja meg azt sem lehet kihagyni, hogy a teljes hossza kb 5 cm, és azért ahhoz épp elég pici még hogy elhagyjuk, vagy csak szimplán a lakás egyik olyan pontjára rakjuk le, ahol soha a világban meg nem találjuk. 

Ez a cikk most ennyi, kérdések kommentben jöhetnek :) 

Képtalálat a következőre: „lightning jack átalakító”

A bejegyzés trackback címe:

https://applefanok.blog.hu/api/trackback/id/tr7814679648

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása