AppleFanok

AppleFanok

IOS 12 Erre vártunk ?! Lehet....

2018. június 06. - Almás csávó

Az Apple június 4-én mutatta be az IOS 12-t amiről sok mindent nem mondanék,mert már sokan írtak róla. Ami a lényeg és számomra legalábbis nagyon jó dolog:

Az értesítési központ egybe gyűjti az értesítéseket azt egyesével ismeg lehet nézni csak úgy,hogy rá böksz az értesítésre és előjön az összes.A másik ami nekem nagyon tetszik hogy a multitasking az olyan mint az iPhone X-ben levő,így fel kell húzni alulról a képernyőt,eddig is hasonló volt de most konkrétan az van hogy közepén hagyod az ujjad és úgy működik.Természetesen működik a home gombos megoldás is.

Az is tetszik hogy itt is olyan mint az iPhone 10 ha az akku felől húzod le akkor vezérlő központ és ha a dátum és idő felől vagy középről akkor az értesítések.

Az iPad esetében az nagyon tetszik, az ahol eddig a wi-fi volt ott van a dátum és az idő is egyszerre és az akku mellett van.

A Részvények és a hangjegyzetek alkalmazás megjelent iPad-re és változott a kinézete.

A bejegyzés trackback címe:

https://applefanok.blog.hu/api/trackback/id/tr1014027946

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása