AppleFanok

AppleFanok

Karácsonyi ajándékötletek az Almás cégtől

2018. december 22. - fdomii

Mint minden évben, most is elérkezett a karácsony. Rengetegen nem tudják, hogy milyen ajándékot vegyenek egy Apple felhasználónak. Na, most ehhez fogok pár tippet adni.

#1 Lightning kábel

Bár nagy esély van arra, hogy az a bizonyos ember jelenleg is használt lightning kábelt, ám fontos tudni, hogy a lightning kábel fogyóeszköz, elég gyorsan kb egy év alatt tönkremegy, vagy legalább is meg van törve. Szóval egy plusz lightning kábel mindig jól jöhet az Apple háztartásban. +tipp: inkább a 2m-eset vegyétek, mivel azzal sokkal több lehetőségek vannak mint a pici 1m-essel. 

#2 Üvegfólia.

Az üvegfólia is mindig jól jöhet. Bármennyire is lehetünk biztoskezűek, bármikor megtörténhet a baj: betörik a kijelző. Ezt meg lehet spórolni egy egyszerű üvegfóliával. Mi szerkesztők az iGlass-t javasoljuk, mert az magyarország legmegbízhatóbb üvegfólia márkája (No sponzored)

#3 iPad-hez való töltőadapter

Azért is mondom az iPad adaptert, mivel az 12W-s, míg a kalsszik iPhone-osok csak 5W-osak. Tehát ha még nem gyorstölthetős iPhone-t használsz, akkor ez is egy alternatíva lehet a gyorstöltésre. ez az adapterhasználat kb. 2,5X gyorsítja meg a töltési sebességet, mely időnként sokat számíthat. 

#4  Powerbank

A powerbank-kal is nagy örömet lehet szerezni. A mai telefonoknak ugyebár az első kb 1 évben nagyon jó akkuja van, aztán ez után az idő intervallum után rohamosan elkezd csökkenni az üzemidő. Ha mondjuk hosszú utazásra indulsz megbízhatatlan akksival, az nagyon nagy szívás. Na és ilyenkor jön nagyon jól a powerbank. Na a powerbank meg ezért fontos. 

Köszönöm, hogy végigolvastátok a cikket, nézzétek meg a tööbi cikket is.  Ja és, boldog karácsonyt mindenkinek

Képtalálat a következőre: „christmas free with apple”

A bejegyzés trackback címe:

https://applefanok.blog.hu/api/trackback/id/tr7214506418

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása