AppleFanok

AppleFanok

Miért nincs iPhone SE2?

2018. október 14. - Almás csávó

Az iPhone SE egy nagyon népszerű telefon volt és még most is az,hiszen az iPhone 6S hardverét kapta meg ami elég jól szuperált 2015-ben és igen tudom az SE az 2016-os telefon de a hardvere az a 6S ami 2015-ös.

Az iPhone SE az az 5S ráncfelvarása. Az iPhone 5S egy 2013-as telefon és az SE meg 2016-os ebből kijön az hogy 3 év után jött az SE az 5S helyett azért írtam az egyik cikkben hogy nem sok esélyt látok idén egy SE2-re és azt is hogy ha idén jött volna kb mik lehettek volna benne. Ha azt a 3 évet számolom és azzal megyek tovább akkor én leghamarabb 2019-re várnám az SE-t az ide A12 Bionic processzorral vagy az akkori legújabb A13-mal bár az SE sem a 7-nek a hardverét kapta mint CPU hanem a 6S-ét,így gyanítom,ha egyáltalán lesz 2019-ben SE akkor az a 2018-as hardvert kap ami most jelenlegi A12, és ha már OLED akkor lehetne a jelenlegi házban egy OLED kijelző ami nagyobb és a telefon mérete nem változna.

Azt a tényt sem szabad elfelejteni,hogy az SE sikerét nem csak a kisebb kijelző és az erős hardver okozta hanem az hogy olcsóbb is.

(kép forrása: insta, venyageskin1)

Tipp:

Ha unatkoznál és szeretnél egy alkalmazást amin net nélkül tudsz zenét vagy videót hallgatni akkor katt.

Fun fact a végére címmel együtt 14-szer írtam le,hogy SE ( ezzel 15 ;) )

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://applefanok.blog.hu/api/trackback/id/tr9114300581

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása