AppleFanok

AppleFanok

Nyaralásra fel! - Milyen appok könnyíthetik meg ezt? - Tippek #18

2019. május 01. - fdomii

Sziasztok, a mai bejegyzésben a nyaralást megkönnyítő alkalmazásokat szeretném nektek bemutatni.

Külföldi út esetén 

1, Légitársasági alkalmazás

Ha egyéni túrát szervezel, akkor minden esetben töltsd le a légitársaságok alkalmazásait. Ne csak egy légitársaság ajánlatát nézd meg, mindig jobban nézz körül a piacon, mert nem mindig az első ajánlat a legjobb

2, Szálláskereső

Több szálláskereső is van, pár légitársasági alkalmazásban is van ilyen, ám inkább itt is a függetlenekre hagyatkozzunk. Csak hogy pár példát hozzak: booking , szallas.hu , de hogyha nem akarunk erre annyi pénzt költeni, akkor az Airbnb is jó lehet :) 

3, Navigációs programok

Ha számunkra új országban vagyunk, akkor mindig jól jöhetnek a térkép alkalmazások. Example: Google Maps, Waze. A Here we go is jó lehet, ám ott figyeljetek arra, hogy minden esetben le legyen töltve az adott ország / kontinens térképe.

4, Roaming 

Ha a schengeni régión belül utaztok (ezeknek az országoknak a listáját itt találod), akkor csak a Beállításokban kapcsoljátok be a Roaming-ot, és akkor minden oké. Ám, ha elhagyjátok a schengeni régiót, pl. Anglia, akkor a szolgáltatódnál minden esetben igényelj Roaming-ot,  1-5 GB között, vészesetre és a térkép alkalmazásokhoz is jól jöhet ez a mobilnet. 1 GB / 1 nap nettel számoljatok!

 

Köszönöm, hogy elolvastad a cikket, remélem tetszett, ha igen, akkor kommenteljetek és csekkoljátok a Facebbok illetve Instagram profilunkat! :) 

Képtalálat a következőre: „beatch”

A bejegyzés trackback címe:

https://applefanok.blog.hu/api/trackback/id/tr1814797808

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása