AppleFanok

AppleFanok

iPad,MacBook Air,Mac Mini és a Koronavírus

2020. március 29. - Almás csávó

Az iPad Pro

Sokkal erősebb lenne ha az A13-as processzort kapta volna meg, de nem az Apple úgy gondolta inkább az A12-t turbózza és legyen benne egy A12Z processzor, biztos ez is nagyon erős és nagyon gyors és nagyon nagyon mindenben jó lesz. Kapott egy LiDAR szkennert amivel sokkal pontosabban fog menni az AR,a távolságérzékelés, az Apple most nagyon bele van merülve ebbe az AR dologba, de hát ez anno és még most is észrevehető a processzor tervezésben. A kijelzője 120Hz-es és ebből is van 1TB-os háttértáras. Bővebben az Apple oldalán

MacBook Air

Erről inkább nem írok semmit, nincs véleményem róla, ezzel indul, 1,1 GHz‑es, kétmagos, tizedik generációs Intel Core i3 processzor ,ez kb a 12 colos kis MacBook helyét vette át itt olvashatod. Igen olcsóbb lett bár szerintem ez nem megnyugtató és főleg nálunk nem érződik.

Mac Mini csak tárhely bővítést kapott.

A bemutató nem volt,nyílván a Korona miatt,így biztos van egy rakás ujdonság amit nem mondtak el,mert hát nem tudták bemutatni,úgy ahogy azt illet volna,főleg az iPad Prohoz a májusban megjelenő trackpades Magic Keyboardot amire nagyon kíváncsi lett volna.

A bejegyzés trackback címe:

https://applefanok.blog.hu/api/trackback/id/tr9415569206

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása