AppleFanok

AppleFanok

Szeptember 12. - A NAGY NAP - vagy nem?

2018. augusztus 31. - fdomii

Mostmár biztos az információ, (eddig csak pletykákbók építkezhettünk) szeptember 12-én lesz a mindenki által már igzatottan várt iPhone bemutató! Valószínű egyébként, hogy nem nézünk olyan izgalmas év elé, 2019-ben több minden érdekességre számíthatunk...

Miket fogunk kapni?

Talán ez az a kérdés, amit egy ilyen cikk esetén mindenki felvetne magában. Mi most összeszedtük a legaktuálisabb pletykákat, amikre talán lehet egy picit építeni! 

#1.: Egy upgrade-elt iPhone X

Valószínűsíthető, hogy a mostani design-t nem fogja lecseréni az Apple, maradni fog ugyanaz, mint az iPhone X-nél! Ettől az upgrade-elt iPhone X-től jobb kamerát, második generációs face ID-t és újabb processzort várunk. 

Méret: 5,8 co

Árazás 390.000 ft körül

# Egy olcsó, picit bénácska iPhone X

Az almás cégtől minden kitelik, ezért sem zárhatjuk ki azt az opciót, hogy lesz egy lebutított iPhone X ami a 2017es iPhone X prociját kapná, egy kamerával rendelezne és egy aprócskát bénább kijelzővel.

Méret: 6,1-6,3 col

Árazás: 265.000 Ft körül

# Egy megnyújtott iPhone X

Erre a modellre is számíthatunk: lesz egy bazi nagy iPhone X. Méret szerint 6,5 col az elképzelhető, és minden másban egyezni fog az upgrade-elt iPhone X-zel

Árazás: 410.000 ft körül

Mi MÁS jöhetne még? 

Szeptemberben szokott még jönni az Apple Watch új szériája is. Valószínűleg ettől a már-már hagyománnyá váló dologtól szerintem nem fog eltérni az Apple! Név szerint az Apple Watch Series 4 fog jönni, ez szinte biztos. Szíjméretnél sem fognak nagy eséllyel eltérni, hagyni fogják a 38 és 42 mm-es kiszerelést! Design szekcióról nem nagyon tudunk sokat, de szerintem maradni fog a kilapított krumpli alap. A töltést hülyék lennének megváltoztatni, tuti hogy nem is fogják! Árazás részről az alap modell valahol 130.000 Ft fele lehetne, a legjobb (bőrszíjas modell) pedig max 250.000 ft legyen!

iPad

Hát, ehhez nem fűzök olyan sok reményt, max egy iPad pro-ra látok esélyt. Az iPad mini sorozatot valószínűsíthető hogy ki fogják nyírni, mivel nem éri meg benttartani, mert ha tényleg megjelenik a nagy iPhone X, akkor az fel is váltja ezt a sorozatot.

iMac/MacBook Pro

Hú, ez sem egyszerű. Mivel év elején bemutatták az iMac Prot, így azt nem tudom mennyire érné meg nekik arra egy olcsóbb modellt rádobni! MacBook szinten nem zárom ki az újítást, de az sem biztos, hogy fognak újítani! Mindenesetre a Keynote MAGYAR időpontja: Szeptember 12. 19:00 ! Aki tudja nézze!

 

Köszönöm, hogy végigolvastad, ezt a nem épp rövid cikket, ha még van erőd, akkor nyomj Instán egy követés gombot ;) szép napot

A bejegyzés trackback címe:

https://applefanok.blog.hu/api/trackback/id/tr9714213093

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása