AppleFanok

AppleFanok

Apple,Apple - mit tettél szegény MacBook Air-rel? - WHY #1

2018. november 03. - fdomii

Sziasztok, ez a mai cikk arról fog szólni, hogy hogyan tette tönkre nagy sikerességgel az Apple a MacBook Air-t!

Az Apple-nek október 30-án volt az Apple Keynote, de bár ne lett volna... Több dolgot is bemutattak, erről részletesen az előző cikkünkben olvashattatok... Most a legjobban elrontott termékről lesz szó  

Ugye az Air eddig egy egészen jó termék volt, MacSafe-fel, több classic USB bemenette és SD kártya olvasóval. És most mi lett belőle? egy kalap kaki. De most komolyan, a mai világban (még) mire jó az USB-C? Semmit nem lehet beledugni, ellehetetleníti a napi használatot, ha pedig veszel egy átalakítót, ami 50.000 forint és otthon hagyod, akkor az az egész napodat hazavághatja. De ha csak egy nyomi pend-rive-ot akarsz beledugni, az sem fog menni, mert egyszerűen nincs csatlakozó. De még egy jack csatlakozót sem tudsz beledugni, mert nincs hova. De még maga az Apple sem támogatja az USB-C-t hiszen az iPhone töltőket az adapter fele classic USB-vel szereli. Érthetetlen számomra, hogy ez mégis mi a francra jó. De tényleg nem. Ennyire pénzhajhász cég lenne az almás cég?  - De nem ő gyártja a kiegészítőket! Akkor ennyire szereti szívatni a vásárlókat? - Talán igen. Akik már amúgy is régóta Apple felhasználók (mondanám, hogy Apple fanok, de olyan ember már nagyon kevés van) nem fognak váltani, el fogják viselni, a nagy fokú szívást is, és lehetne azt is mondani, hogy ha van pénze MacBook-ra akkor a kiegészítő nem fájhat neki - de ez nem igaz. Dehogynem, ha megveszel egy egy erősen prémium terméket, nem szeretnél még 50.000 Forintos kiegészítőket venni, azért mert a cég nem képes még 2.000 Forintot beáldozni a plus csatlakozókra. 

Dehát, hogyha az Apple így látja ,,jónak,, akkor ez van-ez lesz , ez már nem is lesz máshogy. Instán, fb-on kövessetek minket! Szép napot nektek!

A bejegyzés trackback címe:

https://applefanok.blog.hu/api/trackback/id/tr314342651

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása