AppleFanok

AppleFanok

Ötletek télre Tippek#16

2018. november 28. - fdomii

Szevasztok, majd' egy hónap kihagyással de itt vagyunk nektek egy újabb cikkel. Ennek a cikknek a témája nem más mint a maholnap bekövetkező tél és az arra ajánlott lifehack-ek, tippek, stb.-k. Ha érdekelnek tartsatok velünk!

1, karácsonyi zenék: bár még közel sincs itt a karácsony, de advent első vasárnapja most vasárnap lesz. Tehát aki nagyon szeretne az már hangolódhat előre, mivel én már áttértem a Spotify-ra ott kerestem ehhez megfeleő playlist-et. Viszonylag sokat lehet találni, vannak tök jók is, zóval lehet hallgatni hangolódni, meg minden

2, készítsd fel a telefonodat (is) a téli szezonra.

Nyáron arról írtunk, hogy ha 35 fok fölé megy a telefon hőmérséklete, akkor automatikusan kikapcsol és csak lehülés után lehet visszakapcsolni. Na most viszont tél van: ezért most meg le fog fagyni az akksid. Ez annak köszönhető, hogy halál lehűl az akksi és nem tud teljesíteni. Ennek köszönhető, hogyha sokáig van hidegben a telefon ez fog kezdeni rohamosan merülni majd 1-2 ki fog kapcsolni. Ilyenkor a legegyszerűbbnek tűnő megoldás a leghatásosabb is. Ilyenkor tegyük belső zsebbe, vagy bármi testközeli helyre, hogy a testünk hőjét átvehesse. De ezt meg is lehet előzni, játszunk a telefononkunk, olyan játékokkal amik nagyon melegítik az akkut, ezt semmilyen más körülmény közt nem ajánjuk, csak most és csak ebben a szituban, de akkor nagyon. 

3, Csinálj a telefonodra meleg háttérképet! 

Ezzel is tudunk hangolódni az ünnepekre. Tegyünk a háttérre meleg színeket: pl: piros, lila, stb. 

4,  Öltözködjetek fel rendesen ;) ez nem lifehack, de fontos! Jól öltözzetek fel, az még sohasem ártott meg! Jó hangolódást a -10 fokra. fdomii voltam, remélem mihamarabb találkozunk az új cikkben, sziasztok :D

A bejegyzés trackback címe:

https://applefanok.blog.hu/api/trackback/id/tr9114402488

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása