AppleFanok

AppleFanok

Miért szemezgetek az Androiddal? - :(

2018. július 22. - fdomii

Elsőre elég clickbait a cím, de nincs mit tagadni ezen, sajnos egyre többször van az, hogy megakad a szemem egy-egy androidos eszközön. Hogy csak egy példát hozzak: Nézzünk csak a Huawei P 20 Pro-ra, mennyivel egy szebb, fejletebb eszközről van szó, legfőbb és legjobb példa erre a kamera, ami sokkal jobb képeket tud csinálni mint mondjuk egy iPhone - sajnos. Software-esen oké, hogy nem jobb, de most nem ez számít a legjobban. Steve Jobs halála után az Apple átváltozott egy pénzhajkurászó, a vevő igényeit letojó céggé átváltozott. Szépíthetünk vagy csúnyíthatunk is ezen a tényen, de sajnos akkor is ez van. Másik nagy példa az Apple pénzéhességére az a kábelek és a MacBookPro. A töltőkről nem kell magyarászkodnom, az utángyártott szar, az eredeti pedig rohadt drága. Na aztán a MacBookPro.... azzal a 4 USB-C-s kimenetével semmire nem jó, vagyishát 50.000 Forint kidobására de, mert annyiért vehetsz nagy örömmel átalakítót, amit vagy otthon hagysz egy nyaralásnál vagy nem...

Képtalálat a következőre: „apple vs android”

Ez a kép mutatja az agyamban kialakult káoszt, és azt hogy nagyon picit nyúlok csak az iOS-es oldalra. Nem akarom otthagyni az Apple termékeket, mindig várom a csodát, hogy esetleg változtassanak pár dolgon.. 

Köszönöm, hogy végigolvastad a cikket! ;)

Képtalálat a következőre: „instagram”Képtalálat a következőre: „facebook”

A bejegyzés trackback címe:

https://applefanok.blog.hu/api/trackback/id/tr6214128825

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása