AppleFanok

AppleFanok

IOS 12 béta 2

2018. június 20. - Almás csávó

Tegnap este ( 2018.06.19) az Apple elérhetővé tette az IOS 12 második fejlesztői bétát és vadul el kezdtem keresgélni mik változtak és van miről beszélni.

Az első béta az ilyen félig kész rendszer volt. Naná hisz béta a rendszer... mondhatnád jogosan,de azért mondom ezt mert akkor:

  • a kijelző idő az össze vissza volt le fordítva van ami magyar volt van ami angol és ez kicsit zavaró volt,de megszokható,de ennek ellenére viszont az akkumulátornál maradtak fordítási hibák

Lassuk az újdonságokat:

  1. A kijelző időben jobb lett a fordítás és több minden le van fordítva magyarra kivéve a jobb felső sarokban mert ott maradt a Devices opció amivel az összes eszközünket át tudjuk nézni,meg tudjuk mennyit használtuk 
  2. Az akkumulátor is változott és ott most már egy komplett  táblázat/grafikon látható 
  3. Zárolt képernyőn az iPad esetében megjelent egy csík,hogy ott érhető el a vezérlő központ.
  4. Félig-meddig 3D touch! Az IOS 11-ben volt olyan funkció hogy az iPad-en hosszan de nem sokáig nyomjuk a Fájlok alkalmazás ikonja akkor előjött egy kis ablak, na most ez a Word,Power Point és Excel-el is működik. ( egyenlőre ezeknek tapasztaltam ha bővül akkor frissitem a cikket )

A bejegyzés trackback címe:

https://applefanok.blog.hu/api/trackback/id/tr5214060931

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása