AppleFanok

AppleFanok

iOS 12 Beta - Hááttt.... #WWDC2018

2018. június 06. - fdomii

Szerző: fdomii

Tegnapelőtt, tehát 4-én volt az Apple háza tájékán az új szoftver/software bemutatása. Most telepítettem az egy iPhone 5 S 64gb-os készülékre. Hát..... magáról a szoftverről elég megoszló a véleményem. Ezzel most nem azt akartam mondani, hogy szar lenne, csak nekem nem minden esetben lesz a kedvencem. Az első dolog, hogy nem vettem észre valami sok változást az eszközön! Az AppStore nem frissült, egyedül a hangjegyzeteknél van szembetűnő változás (erről már beszéltünk az előző cikkben). Ami még pici újdonság, hogy jött egy Feedback nevű app, ami igazából hibajelentő alkalmazás.  További kisebb változások:

megváltozott a beállítások belseje, tény, hogy nagyon kicsit, de akkor is megváltozott. Ami a ,,legnagyobb,, újítás benne, hogy bemutatták a telefonhasználati idő nevű menüpontot, melyben sokkal jobban nyomon tudjuk azt követni, hogy mire használtuk a telefont, illetve azt is be tudjujk állítani, hogy mennyit tudjunk egy appot/ a telefont használni. . Még egy (tényleg nagyon aprócska) változtatás: a Vezérlőközpont Az értesítések alól lekerült az általános nevű menüpont alá. Sajnos, mivel még eléggé béta a software ezért elég sok bugg, helyesírási hiba és nyelvi tévedés! Megkérnék mindenkit arra, hogy ne telepítse a bétákat, ha mégis telepíteni szeretnéd csak saját feleősségre tedd!!! 

Mi is vagyis a szerzők csak azért telepítettük, hogy nektek tudjuk a híreket közvetíteni, nem pedig azért, hogy bárki is ezt utánunk csinálja! 

Szóval összegezzünk!: Maga a software egészen jó lett, csak még egyelőre nem kapott sok újítást, de amit kapott azok aránylag (vagyis ahhoz képest, hogy béta) jók! Telepítését csak saját felelősségre (valóságban még úgy se) ajánjuk!

Köszi, hogy elolvastad, szokásos Insta link itt! Legyen egy szép napod! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://applefanok.blog.hu/api/trackback/id/tr3514028374

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása