AppleFanok

AppleFanok

Mennyire jó sport eszköz egy  Watch S1?

2018. április 15. - Almás csávó

Volt egy cikk amiben leírtam hogy mire elég egy  Watch S1 2018-ban de most csak arra fogok kitérni hogy sport tevékenység közben milyen.

vegyük ketté a dolgot mert, van az Apple Watch S0 ( én úgy hívom a legelső generációt ami tényleg lassú volt )

Ott kellet várni az Appok betöltésére és nehézkesen mentek a funkciók kb 10-15mp kellet a betöltésére ( erre itt egy videó Magyarósi Csabától )

Az Apple Watch S1 ( ami már megkapta a két magos processzort )

Gyorsabban töltenek be az alkalmazások és a sport tevékenységek közben: ( nyilván nem olyan gyors mint egy 2. Vagy 3. Szériás óra, és a vannak olyan alkalmazások ami kb 5 mp míg betölt főleg a külső fejlesztők alkalmazása szokott néha sokáig tölteni )

1. Biciklizés: lehet látni az időt a jobb felső sarokban, közben látod hogy mennyivel mész, mennyi a pulzusod, hogy hány perce biciklizel, és nyilván hogy hány km-t tettel meg 

2. Gyaloglás és futás közben ezt is látod.

3. Térképen jelző hogy merre mentél

4. A tevékenység alkalmazáson belül láthatod az eddigi összes tevékenységet: Aktív kalóriák,összes kalóriák,távolság,összes idő,átlagos pulzusszám,Átlag sebesség, pulzus szám diagramban, megnyugvási pulzus.

DE! Mivel ez az első generáció ami IPX 7 tanúsítványt kapott így nem vízálló éppen ezért csak úszni nem tudsz vele.

A bejegyzés trackback címe:

https://applefanok.blog.hu/api/trackback/id/tr513835644

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása