AppleFanok

AppleFanok

Honnan vegyél iPhone-t és honnan ne? - Tippek #4

2018. március 04. - fdomii

Nyilván ne a drogos alkesztől akivel az utcán találkozol! Azért ebben a cikkben ezekbe a dolgokba jobban bele fogunk menni!

Fontos letisztáznunk, hogy legjobban ez iPhone csak hivatalos Apple üzletekben/HIVATALOS viszonteladóknál érdemes venni, amibe a sarki GSM nem tartozik bele. De ha nagyon meg vagyunk szorulva anyagilag, akkor nyilván nem tudunk AppleStore-ban/iStyle-ban vásárolni. Ilyenkor viszont jöhet a sarki GSM, a jófogás, és a többi ilyesmi, amitől agybajt is képes vagyok kapni. Igyekezzünk olyan embertől vásárolni, aki ismerünk személyesen és tudjuk, hogy nem fog minket átcseszni a palánkon. De, sajnos vannak olyan helyzetek is, amikor a haver nem árul iPhone-t. Ilyenkor sajnos kénytelenek vagyunk vagy a jófogásról vagy a GSM-ekből venni. Ha csak ezek közül lehet választani, akkor inkább GSM. Ott nagyobb eséllyel tudjuk megnézni a készüléket, letesztelni a képességeit stb. A kamerát, Touch ID-t, fontosabb berendezéseket próbáljunk meg megnézni, mivel ha azok nem működnek, akkor nem éri meg a telefon. Ha a jófogásról veszünk (ami már alapból nem jó ötlet) akkor ott, az eladó lakásán kell megnéznünk az eszköz állapotát. Ha ezt az eladó nem engedi, akkor az arra vallhat, hogy a készülékben van valami gebasz. Ha engedi, akkor is vizsgáljuk át megfelelően, mivel lehet, hogy Ő nem tud róla, de mégis van hiba. A Touch ID-t tényleg nagyon fontos megnézni, legyen bármilyen körülmény is. A második pedig a kamera legyen. Az AppStore-t se felejtsük ki! Ha ezeket megnéztük, már közelebb kerültünk egy sikeres vásárláshoz. A Beállításokban nézd meg a tárhelyet is, mivel van olyan ember, aki 128gb-osnak mondja az eszközét, mialatt csak 32gb, és ehhez hasonlók. Miközben tesztelünk mindenkit kérjünk meg arra, hogy ne zavarjon minket, mivel csak így tudunk ezekre a dolgokra odafigyelni. 

Köszi, hogy elolvastad a cikket, tapasztalatokat, élményeket a kommentekben várunk, szép napot mindenkinek ;)

Itt az Insta link

A bejegyzés trackback címe:

https://applefanok.blog.hu/api/trackback/id/tr1213715184

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása