AppleFanok

AppleFanok

Hogyan puskázz???

2018. január 26. - fdomii

Igen, a Nekem se ismeretlen sztiu, nem tanultam, nem figyeltem, nem is fogok, de valahogyan jónak kell lennie a dolgozatomnak! Na igen. És ilyenkor jön a már jól bevált puskázás! DE! Valaki papírra írja fel... Ennek már lejárt az ideje! Mondom, én miket javaslok!

1, Apple Watch-csal

Igen, szerintem ez a legjobb puskázó eszköz az Apple Watch. Mondom, hogy hogyan tedd bele a puskát. Fotózd/screen shot-old le azt amit tudnod kell. Helyezd a kedvencek nevű alapértelmezett fotós mappába. És már is ott lesz az órán. Mellé tegyél mindkét oldalra egy-egy fekete fotót, mivel akkor amikor jön a tanár gyorsan elhúzod a fekete fotóhoz, majd amikor elment akkor pedig visszahúzod a puskához. Remek módszer garantáltan sikerülhet. Mellesleg bármilyen okosóra jó hozzá igazából, csak kell hozzá, hogy tudj rajta fotót nézni!

2, iPhone

Igen, ez is egy remek puskázó eszköz. Ugyan úgy lefotózod a puskát és elé illetve mögé teszel egy full fekete képet, hogy úgy nézzen ki, mintha zárolnád a telód. DE! Kapcsold ki az autómata zárolást, mert különben nagyon megszenveded!

3, Kicsit bonyolító

Ha a tanár azt mondja, hogy mindenkinek be kell adnia telefonját, add be te is. Az egyiket. Vegyél egy nagyon idóta telefont, éppen a legrosszabat, csak a jegyzet maradjon meg rajta. Tedd le a minimumra a fényerőt és ennyi. A tanár azt hiszi, hogy kicseszett veled, te pedig tudod, hogy jól meg fogod írni.

 

Köszönöm, hogy végigolvastad, a tesztelésekhez sok sikert! Sziasztok!

A bejegyzés trackback címe:

https://applefanok.blog.hu/api/trackback/id/tr4413606259

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása