AppleFanok

AppleFanok

Az iPhone felhasználók másik része

2018. január 20. - Almás csávó

Na hát a címből kiindulva azt gondolhatjátok, hogy most arról fogok írni hogy, az iPhone felhasználóknak két része van. (Ez így van szóval ha ez nem érdekel téged akkor most ez nem neked szól.)

Nem leszel menő csak azért mert éppen Apple telefont/tabletet/gépet/órát használsz.

 Ha szerinted az Apple egy túl árazott sz@ar akkor akkor miért van az hogy sok zenész/videós Apple termékeket használ? Nem, nem azért mert menő hanem mert, stabil,gyors működést biztosít. Ez az iPhone esetében is így van.....oké így lenne ha nem az IOS 11 lenne ami lassítja a telefonodat vagy leszívja az akku kapacitást. Az Apple ökoszisztéma majdnem tökéletesen működik vagy inkább működne ( khm IOS 11 buggok ), de pl az AirDrop egy nagyon jó funkció lenne tartalmak megosztására és nekem egyenlőre mindig működött. Az IOS 11 elterjedése kb olyan 63-66% között lehet.A videósok közül néhányan akik Apple termékeket használnak.


Magyarok: Magyarósi Csaba, HAndrasApplePie /Külföldiek: EverythingApplePro, iJustine
HAndras éppen szerdán jelentette be hogy elhagyja az Apple hajót.....

Akik azt sem tudják mire jó/mit tud.

Tipikus érv az iPhone mellett hogy nem bővíthető,akkor vegyél nagyobb tárhellyel felszerelt telefont.A Mac egy szar..... ez így van játékra szar de másra jobb,videó exportálása gyorsabb. Megveszik menőzés céljából de azt sem tudják mi mire jó.

  • AirDrop: Az AirDrop segítségével azonnal megoszthat többek között fényképeket, videókat és dokumentumokat a közelben lévő többi Apple-készülékkel.
  • iPhone keresés ( mi fontod lenne ), ha elhagynád a telefonod vagy nem találod,bár az utóbbira az Apple Watch is alkalmas lehet.
  • Egészség app: Egy helyen tárolja azokat az adatokat amiket a(z):
    telefonod: lépések,alváselemzés
    órád:lépések,gyakorlat percei,állás,mozgás(KCAL)

A bejegyzés trackback címe:

https://applefanok.blog.hu/api/trackback/id/tr1313589885
süti beállítások módosítása