AppleFanok

AppleFanok

Mik fognak jönni holnap ? Október 30

2018. október 29. - Almás csávó

Az Apple kiküldte a meghívókat az októberi eseményére ami holnap lesz október 30-án magyar idő szerint 15:00-kor.

Amik több mint valószínűek azok:

  1. Mac Mini
  2. iMac
  3. 3. generációs iPad Pro
  4. ( MacBook Air? )

Amik lehet,hogy lesznek:

  1. AirPods 2
  2. Airpower 
  3. iPad Mini 5
  4. MacBook Air

Több forrás is jelzi,hogy frissítik a MacBook Airt és az iPad Minit,ezekben én nem vagyok biztos tekintettel amiatt,hogy  az iPhone SE2-t is idénre jelezték de én leghamarabb 2019-re mondom ( akit érdekel miért kattintson ide. )

Bár az kétségtelen,hogy jöhetne már egy MacBook Air amit tényleg frissítenek és most nem arra gondolok,hogy kap egy jobb processzort és szedjék ki az össezes rendes csatlakozót amit lehet USB C-re cserélni,hanem arra,hogy kaphatna egy jobb kijelzőt vagy ha nem is jobbat akkor alul egy keskenyebb kávával. Mivel az Apple-ről van szó tartok tőle hogy ahogy a MacBook Prót elcseszték,úgy félő hogy itt is vége lesz a MagSafe-nek és az SD kártya olvasónak és jön a nagyon kedves barátunk az USB C.   

Az AirPowerhez semmi reményt nem fűzök,bár az tény tavaly volt bejelentve így idén már jönnie kellene de..... nem fog.

Új iPad Pro: pletykák szerinte FaceID-vel és USB C-vel jöhet, de a lightningot biztos nem idén fogják elhagyni, a FaceID az jöhet mégpedig úgy hogy fektetve is fel fog ismerni ami egy tablet esetében fontosabb mint a telefon esetében szerintem.

A bejegyzés trackback címe:

https://applefanok.blog.hu/api/trackback/id/tr5714330941

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása