AppleFanok

AppleFanok

Zene/Videó letöltés OFFLINE! Gép nélkül. (Link a cikkben)

2018. június 14. - Almás csávó

Sokan keresnek alkalmazást arra hogy zenét töltsenek le,mert nem akarnak fizetni havonta. Eddig az Audify volt erre a legjobb mert szinte bárhonnan lehetett filmet,zenét,videót letölteni,DE ezt sajnos törölték mint az összes többi ilyen alkalmazást amit már töröltek vagy törölni fognak.Na de hogy addig se legyünk alkalmazás nélkül most találtam egyet.

 UPLOAD: 2019-05-07

Azért annyi baj van az applikációval, hogy nincs benne dark mode, bár szerintem egy ilyen alkalmazásnak inkább örülni kell, nem pedig a dark mode nemlétén siránkozni. 

ENJOY

MINDIG JELENNEK MEG AZ ÚJABBNÁL ÚJABB APPOK, MELYEKET KB 4 HÓNAPON BELÜL TÖRÖL AZ APP STORE! A JELENLEGI LEGJOBB ALKALMAZÁS AZ A MUSICA FM , MELY AZ AUDIFY UTÓDJA. YOUTUBE-RÓL MINDEN VIDEÓT LE LEHET RÁ TÖLTENI. (LINK FELJEBB) HASZNÁLATA TELJESEN EGYSZERŰ, MINDEN EGYÉRTELMŰ

(A cikket folyamatosan frissítjük, amint csak megjelenik egy új alkalmazás, vagy esetleg törlésre kerülne a Musica FM!) 

( Frissítve 2019.08.08. )

Converter: Letöltés!!

A bejegyzés trackback címe:

https://applefanok.blog.hu/api/trackback/id/tr8214047890

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása