AppleFanok

AppleFanok

iPhone fikázósak

2018. január 29. - fdomii

Sziasztok, ebbe a posztba arról fogok írni, hogy eddig milyen tapasztalatokat hallotta ismerősöktől, barátoktól stb.-től! Az idézőjelbe tett részt mondta valaki, nyilván senkit nem akarok megnevezni

,, Az iPhone-nál szarabb nincs is, mi az, hogy lefagy, nem tudom használni, annyira értékelhetetlen, inkább veszek egy HONOR-t vagy valamit"

,, Az iPhone 7 a legrosszabb, tényleg ennél szarabb nincs is!!! Szeretnék már egy iPhone 8-at, csak ott a probléma, hogy 12 éves vagyok!"

,, Az iPhone túlárazott fos, soha nem fogok venni belőle, mi az a kialakítás?!"

 

Itt most csak pár véleményt írtam le, sajnos mindegyik személyt ismerem, Nekem személy szerint nem tud jólesni, ha az Apple-t fikázzák, mert az egy dolog, hogy Nekik ez nem felel meg, de akkor is Ezt én utálom hallani! Kikészülök ha csak meglátom valamelyiket...!!!!!! Köszi, hogy elovastad!

A bejegyzés trackback címe:

https://applefanok.blog.hu/api/trackback/id/tr5913613959

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása