AppleFanok

AppleFanok

Érdemes-e feltenni az ios 12-őt?

2018. szeptember 20. - Almás csávó

Biztos sokan emlékeztek arra,hogy amikor az ios 11 tele volt hibákkal.....gyakran lefagyott nem minden működött úgy ahogy annak kellet volna stb. Már az ios 11 bétával voltak nagyon nagyon nagy gondok amiket vagy sikerült megoldani vagy nem,inkább nem mint igen.

Na ehhez képest az ios 12 az csodálatos lett,nem itt nem írónikusan gondolom hanem tényleg,hiszen már az első béta rendszer is stabilabb volt mint a 11-ben bármi gondolok itt a 11.1 vagy a 11.3 akár a 11.4.1-re is. Az ios 12 béta nagyon jól működött hiszen a stabilitásra mentek rá amiből tegyük hozzá rá is fért a rendszerre és ezt még a legnagyobb Apple fanatikusok is elismerték. Ha egy gond volt az ios 12-vel akkor az talán a 11. béta verzió volt amiben olyan hiba jött elő,hogy valamilyen kód rossz volt a rendszerbe és mindig ha feloldottad a készüléket akkor kiadta hogy frissítsd az újabb verziót de nem volt mire mert az volt a legújabb.ű

Mikor bemutatták ezt a rendszert még június 4-én akkor már nagyon vártam a bétát,nagyon ki szerettem volna próbálni hiszen sok újdonság is belekrült a stabilitás mellet olyanok mint:

  • képernyő idő
  • jobb ne zavarjanak üzemmód
  • Mérés app ( Az iPhone-od vagy iPaded kamerájával egyenes vonalakat húzva megmérheted a tárgyakat és felületeket mind vízszintesen, mind függőlegesen; a szögletes tárgyak méretét pedig automatikusan megállapítja az app.) iPhone 6S és feltte működik,nem 100%-ig pontos sőt.... de kb értékre tökéletes igaz ez függ a távolságtól is.
  • jobb lett a fotók alkalmazás
  • csoportosított értesítés stb.

A teljes ujdonságot itt találod. ( ne aggódj egy új ablakban jelenik meg )

Én az első béták óta használom és teljesen meg vagyok vele elégedve az iPhpne 5S kicsit gyorsabb az SE az még jobb lett mint eddig annak ellenére hogy 11-gyel sem éreztem lassúnak,nem fagy le nem dob ki és nekem az akksi is jobban bírja.

Na szóval ez egy sokkal jobb,átgondoltabb rendszer lett amit érezni is lehet és most nekem újra az az érzésem,hogy..... ez igen ez az az Apple amit régen szerettem, figyelnek arra hogy mit adnak ki és átgondolják azt,oké nyílván nem az iPhone 10/10S/10R/10S Max-ra gondolok meg azoknak az árára de azzal hogy az ios 11 után átgondolva sikerült kiadni egy nagyon jó és stabil rendszert azt szerintem az ios 9 óta nem sikerült nagyon megvalósitani. Visszatérve a címre igen érdemes letölteni főleg azoknak akik nek iPhone 5S vagy 6-os telefonjuk van ios 11-gyel,mert jobb lesz tőle a telefon kicsit gyorsabb ha viszont nem fríssítetted és ios 10 van rajta akkor én nem ajánlom.

A bejegyzés trackback címe:

https://applefanok.blog.hu/api/trackback/id/tr3414251451

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása