A legjobb appok ha nyaralni mész! #Tippek14

Nekem van egy olyan listám (is) amin rajta vannak a legjobb appok amik egy nyaralásra kellhetnek. Mindenesetre, ezekhez az appokhoz legyen mobilneted �

1, Waze

A waze a (szerintem) legmegbízhatóbb navigációs rendszer. Mindig tudja, hogy merre kell menni, nem csak Magyarországon, hanem minden másik országban is! Viszonylag jól meg tudja becsülni az érkezést (max 5 perc +/-) ami tök jó. Nem pazarol sok mobilnetet, sőt akár nélküle is működik, szóval ez azért is nagy kedvenc!

2, Időkép

Második legfontosabb alkalmazás, az nem más mint az időkép! 3, dolog miatt tartom nagyon fontosnak ezt az appot. 1; elég pontosan meg tudja mutatni hogy milyen lesz az előre látható időjárás, 2; küldd értesítést ha a környékünkön negyed órán belül várható bármi ami nem napsütés. 3, Radar - na igen, ez egy nagy nagy nagy kedvenc. Mivel pontosan mutatja hogy merre jár egy esetleges zivatar és abból ki lehet következtetni, hogy meg fogsz-e ázni vagy sem.

3, A légitársaságod (amivel utazol) applikációja

Na igen. Ez azoknak lesz talán a leghasznosabb akik külföldre mennek és repülővel. Egyébként ez azért fontos, mert onnan értesülsz ha esetleg becsődölne a társaság vagy ilyenek. Ha utazási irodával mész, akkor az Index appot töltsd le, mivel az is értesít a legfontosabb hírekről.

Köszönöm hogy végigolvastad a cikket, a következőben találkozunk. �