AppleFanok

AppleFanok

iPhone; tippek, trükkök amiket nem tud mindenki, de nagyon hasznosak tudnak lenni. Tippek #12

2018. július 19. - fdomii

1, ha egy olyan eszközön amin van 3 D touch (iPhone 6 S-től felfele) ha a kijelző bal oldaláról erősebb nyomással megnyomod a kijelződ akkor a multi talsking-ba dob. Ez a funkció akkor jó, ha mondjuk a Home gombot nagyon hangos lenne megnyomni így is ki lehet ,,lőni,, az appokat.

2, számológépes számkiütés Ha egy számot elcsesztél, akkor ki tudod ütni. Rengeteg ember nem tudja ezt és van hogy képes kiütni az egész hosszú számot. Ennek most viszont vége.

3, iOS 11.4 en kikapcsolni azt hogy csak a gyári töltőt fogadja el. Következők a teendők 1, Menj a Beállítások applikációba. 2, válaszd ki a touch id és jelkód menüpontot 3,és ott kapcsold ki az USB-eszközök részt.

4. Erősebb nyomással több mindent elő lehet csalogatni. Ezt a funkciót is csak a 3 D touch-os eszközökkel tudod megvalósítani. Ha kevésnek találod azt ami a controll centerben van az első kockában (repülőmód, mobil adatforg, wifi, bluetooth) akkor többet is elő tudsz csalni. Nyomd meg a kockát középen és ezek fognak előjönni:

 

 

 

Bocsánat a sok kihúzásért, de ott olyan dolgok vannak, amit nem szeretnék a világ tudtára adni. 

Amúgy: köszönöm, hogy végigolvastad a cikket :)

A bejegyzés trackback címe:

https://applefanok.blog.hu/api/trackback/id/tr4214123925

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása