Az iPhone felhasználók

2018\02\20

Miért Apple? - 1. rész

Hát, ez alapból egy nagyon, de nagyon összetett kérdés. Mert nyilván ez mindenkinek a saját véleménye. Én nekem az Apple termékekkel egy nagyon jó kis találkozásom volt. Amikor megjelent az iPhone 6 és apukám megrendelte a premier napján, amikor mejött, utána kezdtem egy nagyon nagy Apple rajongó lenni. Nekem rengeteg erőt ad minden esetben; ha szomorú, ha vidám vagyok Magyarósi Csabának a vlogjai. Igen, nekem Ő egy nagyon nagy kedvenc, tisztelem, hogy család, meg minden mellett még tud vlog videókat is készíteni, minden tiszteletem a tiéd Csaba! Az Ő Appleblog nevű sorozata is rengeteget segített, abban, hogy megismerjem jobban a céget. 

Most ez a cikk azért lett picit rövidebb, mivel a többi részre is szeretnék még sztorikat tartogatni!

A mi....  INSTÁNK      Facebookunk

 

Csaba INSTAGRAMja      youtubeja

2018\02\19

Az Apple ördögien mesteri terve #AzAppleFőGonoszságai1. - Lightning kábel

Az Apple-nek (mint minden más cégnek) vannak mocskos húzásai, és tényleg a legilyenebb az a Lightning. Szinte biztos hogy valamikior haza fog vágódni mert mindig csak a szentlélek tartja egybe. Na igen. Nagyon rossz tud lenni az, hogy akár egy éven belül többször is kell töltőt venni. Kifejezetten nem az olcsó kategória, a copy-k pedig szarok, egyszóval csak gyárit lehet haszálni. Micro USB-sből tök mindegy szinte, hogy milyet veszel, ugyanolyan az összes. Raádásil az Apple még szopatja is vásárlóit (bocsánat a kifejezésért) hogy nem képes a csomagba egy rohadt gyorstoltőt, nem ha lemerült; ez van, megszívtad, szega. Röviden ez így szokott lenni. Nyilván alternatívának ott van az iPad töltő, az valamit segít, de akkor se egyenlő egy gyorstöltővel. Van olyan (az ismertségi körömből is) aki azért vált Android-ra mert a töltő hazavágódik. Nyilván én nem fogok váltani már, de én sem szeretem azt hogy rosszak a kábelek. :) szép napot!!!

töltő szívás Apple AAFG

2018\02\18

Okosotthon, okosotthon, de valójában mi is ez?

Én nem is egy ilyen ezközt használok, több okosezköz is található a lakásban. A szerintem legjobb az a Philips Hue. Tényleg nagyon eyszerű használni, nem kell hozzá 4 éves technikai képzésen részt venni, mindössze a Bridge-et fel kell csatlakoztatni a Router-re és a lámpákat hozzáadni és ennyi. Bár az nagyon idegesítő tud lenni, amikor frissíteni kell, de különben baromi jó.

Egy olyan tollat is használok, amit ha bekapcsolok, a telefonon elindítom az applikációját máris pontról pontra, vonalról vonalra beviszi azt, amit írok. Ezt is csak ajálni tudom. 

iRobot- a takarítás nagymestere. Még van itthon egy ősrégi iRobot-om ami egy takarítómágus.  Nagyon sok idegig tök jól működött, ám amikor 2 hónapig nem használtuk akkor sajos az akksija szarrá ment. Tényleg minden tök király benne, egyedül ez az akksi halál azami nagyon kiborító tud lenni. 

Ez a cikk ennyi lenne, viszont csekkold le a blognak az Instáját, ha még nem láttad volna! 

;)

 

 

Apple okosotthon csekkold

2018\02\18

Az Apple sem a régi....

Miért mondom azt hogy az Apple sem a régi? Hát azért mert mostanában egyre több hiba van az IOS-ben amik eléggé idegesítőek főleg hogy minden apró hiba miatt már alapból a Hard Resetet használom hátha az megoldja,ez általában így is szokott lenni.
Nézzük is sorban:

  1. Tárhely: Az iPhone 10 nem olcsó és két tárhely opció van, 64GB és 256GB ez azért okozhat gondot mert a 4K60FPS az zabálja a tárhelyet főleg ha a telefonon vannak keményebb játékok pl GRID,F1 2016,Real Racing 3,NFS
  2. iCloud: Egy baromi jó dolog volt illetve az is lenne,ha működne úgy ahogy kell a képek nem 10 perc után jelennének meg hanem egyből.
  3. Üzenetek: Az IOS 11 óta ha üzeneteket írok vagy kapok (iMessage) akkor össze vissza,más sorrendben jelennek meg. Ezalatt azt értem hogy pl. Szia ráérsz? a válasz Igen és előbb jelenik meg a válasz aztán a kérdés.
  4. Rendszer felhasználás, itt inkább a régi cikkünkre hivatkozok amin a rendszer több mint 40GB
  5. USB C szabvány: A MacBook megkapta az USB C-t ami egy jó dolog lenne csak hogy az iPhone 10-hez sem kapsz olyan kábelt amit abba bele tudsz tenni,ráadásul a MacBook Pro modellekben ebből 4db van és nincs: SD-kártya olvasó hagyományos USB, és ami nekem kicsit fáj az hogy az Alma logó nem világít.
  6. Nem lehet olyat hogy nem frissítem az okosórát, erre a kép a legjobb példa hogy ha nem frisítem az órát a WatchOS4-re akkor megszűnik a kapcsolat és minden adat törlődik az óráról.

Apple iPhone IOS Apple Watch AppleFanok IOS11 Apple Watch S1 ios11.3 Apple hülyeségei az Apple sem a régi