AppleFanok

AppleFanok

iPhone 5 S - a totálhibás kiadásban

2018. május 16. - fdomii

sziasztok, (elnézést a hosszú kihagyásért) ebben a cikkben most a totálhibás iPhone 5 S-emnek a teljes történetét fogom elmondani! 

Az iPhone-t nem hivatalos viszonteladótól (Magyarország esetében a két legnagyobb ilyen üzlet: iCentre , iStyle) vettük, hanem egy másik csak online működő boltból vettük (cégneveket nem fogok írni!). A telefon 2015. karácsonya előtt érkezett meg hozzánk! Nagyon jól működött, touch ID, minden ami csak kell! Március 7-én reggel próbáltam feloldani az eszközt, de nem olvasta az ujjamat. Akkor első dolgunk volt, hogy előkeressük az eladó cég szervizesének a telefon számát és megkérdezzük, hogy ez így a megfelelő működéshez hozzátartozik-e (nyilván nem)?! Akkor be kellet küldenünk neki a szervízbe az eszközt (egyébként egyéni vállalkozóról van szó)! A férfi, gondolom nem érthetett túlzottan a telefonokhoz, mivel kicserélte benne a Touch ID-t, aki pedig csak egy cseppet is ért a Touch ID-hez, az tudja, hogy csak az eredetivel működik, cserélt nem jó hozzá. Adtak mellé még egy tokot is, gondolván, hogy egy 150.000 Forintos eszközt pótol egy nyamvadt tok (és egyébként nem)! Aztán a telefont elkezdtük hanyagolni, csak olyan póttelefonként funkcionált. Aztánnn........(igen, itt történt valami, amit már vagy leírtam, vagy majd leírok!) Na mindegy is, az a lényeg hogy elő kellett venni újra az 5 S-t. Mostmár az van, hogy a ,,Touch ID" csak a 10.-ik nyomásra érzékel. :(  A kemera illetve a vaku sem működik még több :(

Köszönöm a figyelmet, a következő cikkben találkozunk, halihóóóóó!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://applefanok.blog.hu/api/trackback/id/tr7713885988

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása