AppleFanok

AppleFanok

Az Apple sem a régi #3

2018. március 18. - Almás csávó

Az első részben azt vettük ki,hogy iCloud,tárhely,nem engedi NEM frissíteni az orát.

A másodikban az akksit, hogy 10 fok alatt és 6% alatt kikapcsolt...

Most meg megint az Apple Watch...

Ma elkezdtem beszélgetni egyik volt osztálytársammal, és eszembe jutott hogy lehet az órán úgy üzenetet küldeni, hogy a kijelzőre karaktereket rajzolok, és abból egy értelmes szöveget fűz össze az óra ( minden Apple Watch modellen a legelső generáció is ) ami viszont magyarul persze nem működik. Ekkor az óra nyelvét át állítottam Angolra és kipróbáltam ezt a funkciót, amikor elsőre nyomtam a "firka" ikonra akkor az óra egy pillanatig lefagyott és újra kellett indítani az üzeneteket alkalmazást. Miután kipróbáltam, rájöttem hogy elég lett volna az alkalmazáson belül nyelvet állítani,így vissza tettem magyarra és ettől kifagyott az óra, fekete kijelző és nem reagált semmire csak úgy, hogy kb2-3 percig töltőn volt.

Ami viszont meglepett az, az hogy hiába nem tud magyar nyelven írást felismerni az ugyanúgy működik azzal a különbséggel hogy itt csak azt írja le amilyen karaktert te írsz, tehát az ékezetes betűk mennek neki, de pl angolul lehet választani a korona segítségével a különböző szavak között, na ez az mi nem megy magyarul.

A bejegyzés trackback címe:

https://applefanok.blog.hu/api/trackback/id/tr1213750556

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása