AppleFanok

AppleFanok

Melyik telefon éri meg legjobban most az Apple-től?

2018. március 17. - fdomii

Most legjobban talán az iPhone SE éri meg. Mert az a legolcsóbb és az emberek nagytöbbségének a mérete is megfelel. Nyilván számoljunk azzal is, hogy a processzor már elég elavult benne (A9-es chip)! Olyan mintha egy iPhone 6S-t / iPhone 6S+-t vennénk, mivel csak a méretben van köztük eltérés. A Touch ID-je viszont sajnos az 5S-ből lett belecsempészve, így az nem valami jó benne. Amúgy teljesen jó telefon, természetesen vannak hátrányai (mint mindennek) de 2-3 évig még biztosan megbízhatóan használható lesz!
Ha egy picit nagyobb telefont szeretnél, akkor a 7+-t ajánlom. Ennek igazából 3 hátránya van, amiért én biztos nem venném meg, de ez másnak nem akkora nagy baj!
1, Touch ID: mostantól abban az eszközben a home-gombot nem lehet lenyomni, csak egy taptic engine (értsd: tapi érzékelő motor) lök rajta, ami főképp akkor idegesítő amikor asztalon van az eszköz
2, kopás: a fekete modell 3 hónapnyi használat után elkezdett kopni
3, JACK!: Nekem személy szerint nagyon hiányzik a jack. Tudom, hogy mostmár rengeteg füles van, ami vezeték nélküli, de mégis.
Ha pedig annyi pénzed van, hogy már a bankszámlád sem bírja, akkor vegyél iPhone X-est. Alapból, mint ahogy már többször is leírtam, teljesen jó telefon, mindössze az árazása van picit elcseszve. (Bár valamikor nehézkes a kezelése; látsd vezetésnél!

A bejegyzés trackback címe:

https://applefanok.blog.hu/api/trackback/id/tr1013748372

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása