AppleFanok

AppleFanok

Okosotthon, okosotthon, de valójában mi is ez?

2018. február 18. - fdomii

Én nem is egy ilyen ezközt használok, több okosezköz is található a lakásban. A szerintem legjobb az a Philips Hue. Tényleg nagyon eyszerű használni, nem kell hozzá 4 éves technikai képzésen részt venni, mindössze a Bridge-et fel kell csatlakoztatni a Router-re és a lámpákat hozzáadni és ennyi. Bár az nagyon idegesítő tud lenni, amikor frissíteni kell, de különben baromi jó.

Egy olyan tollat is használok, amit ha bekapcsolok, a telefonon elindítom az applikációját máris pontról pontra, vonalról vonalra beviszi azt, amit írok. Ezt is csak ajálni tudom. 

iRobot- a takarítás nagymestere. Még van itthon egy ősrégi iRobot-om ami egy takarítómágus.  Nagyon sok idegig tök jól működött, ám amikor 2 hónapig nem használtuk akkor sajos az akksija szarrá ment. Tényleg minden tök király benne, egyedül ez az akksi halál azami nagyon kiborító tud lenni. 

Ez a cikk ennyi lenne, viszont csekkold le a blognak az Instáját, ha még nem láttad volna! 

;)

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://applefanok.blog.hu/api/trackback/id/tr9013680188

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása