AppleFanok

AppleFanok

Ezeket az appokat mindenféleképpen töltsd le utazás előtt! - Tippek #2

2018. február 14. - fdomii

Sziasztok, most pár appot hozok nektek, amiket ha letöltötök megkönnyíthetitek a saját nyaralásotokat. 

1, Waze

A waze egy remek navigációs program. A legjobb felhasználási élményt tudja nyújtani. Nem fogyatékos (úgy mint az Apple Maps) tudja, hogy mi merre van, tehát egyszóval okosabb mint néhány barátod.

2, Ingyenes videohívók/hívók (pl.: Messenger, WhatsApp, FaceTime)

Ezek az appok mindenképpen kellenek, mert ha elfogy a SIM-eden a feltöltés, vagy szimplán csak nem szeretnéd azt használni, akkor ezket kell használni. Megbízhatóak, egyedül csak egy megbízható WiFi-re van szükséged. Igy a legegyszerűbb a családdal, haverokkal telefonálni külföldről.

3, offline zenék

Ha szeretél pl.: repülés közben zenét hallgatni, akkor mindenképpen töltsd le a kedvenc számaidat, mert erre szükséged lehet (bár akkor a fülest se hagyd otthon).

Szerintem ezekkel az appokkal már túl lehet élni egy nyaralást. Köszi, hogy elolvastad, ha van kedved kövess be Instán ;)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://applefanok.blog.hu/api/trackback/id/tr4813668834

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása