AppleFanok

AppleFanok

AirPods - drága, és miért nem a kedvencem?

2018. január 22. - fdomii

Először is, tisztázzuk le annak, akinek mág soha nem volt iPhone-ja, egy doboz tartalma így néz ki: telefon, töltő, füles, lightning-ról jack-re alakító, apple matrica, sim tű, leírások

Na most. Ez a füles nem épp (szerintem) a legjobb minőségű, és még ugyan olyan anyagból van, mint a töltőkábel, tehát könnyen károsodik is. Főleg ha elhagyod még 10.000 ft-ba kerül. Én tényleg csak akkor használom, ha nagyon kell, különben sokkal szívesebben ajánlok JBL fülest, a Media Markt-ba van már 4.000 ft-ért is, én is használok olyat, szerintem ahhoz képest nagyon állat hangja van. Ha picit több pénzet van, akkor ott van a JBL E25BT , ez már 20.000 ft körül mozog, de ez is nagyon, de nagyon jó és vezeték nélküli. Ha ennél is több pénzed van, akkor pedig a Beats X et ajánlom. (Nem próbáltam, csak azt mondják nagyon jó) Vezeték nélküli, lightning-gal tölthető, iPhone mellé egy igazi álldás. Aztán, ha még ennél is több a pénzed akkor vehetsz akár vezeték nélküli AirPods-ot is. (Habár nem ajánlom, mivel: nagyon kicsi, könnyű elhagyni, hülyének néznek vele telefonálás közben.) Ezt se teszteltem.

Ez a cikk lehet, hogy nem volt annyira Apple-ös, de azért picit talán mégis. Sziasztok!

A bejegyzés trackback címe:

https://applefanok.blog.hu/api/trackback/id/tr3913596063

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása